vattenfall


Referenser

"..en upplevelse och kul att arbeta med AnnaCarin."

Det är en upplevelse och kul att arbeta med AnnaCarin. Hon är en kommunikativ och driven person som alltid levererar resultat. Anna-Carins största styrka är hennes nyfikenhet och oräddhet för nya uppgifter. Med sin sociala och pedagogiska talang stöttar hon studenter så de hela tiden utvecklas. Rekommenderar varmt Anna-Carin och gratulerar nya kollegor som kommer ha en väldigt bra samarbetspartner.
November 2015
Mikael Nilsson
Göteborgs Universitet
Institutionen för pedagogik och specialpedagogik

"..kunnig, pedagogisk och objektiv"

"Jag har anlitat AnnaCarin som utbildare på TRR I Göteborg för våra klienter, tjänstemän som blivit övertaliga vid omställning. AnnaCarin får väldigt god feedback på seminariet ”Anställningsintervju” med ett snittresultat på över 9 på en 10-gradig skala. Hon upplevs som mycket kunnig, pedagogisk och objektiv. Som kund tycker jag att hon är professionell, tillförlitlig och lätt att samarbeta med. AnnaCarin är en mycket behaglig person med en stor erfarenhet inom HR området. Jag kan ge henne mina bästa rekommendationer som affärspartner."
Maj 2015
Anna Karin Laurenius Kohle, karriärrådgivare och utbildningsansvarig, TRR.

"..en välorganiserad och transparent HR avdelning.."

"Det har varit en stor lättnad att AnnaCarin har vikarierat för mig under min föräldraledighet. Hennes djupa kunskap som HR professional har varit väldigt värdefull i arbetet att föra Swisslog EMEA framåt under min frånvaro. Hon har varit en HR professional med starkt fokus på vår affär. När jag kom tillbaka fann jag en välorganiserad och transparent HR avdelning som gjorde det lätt för mig att ta över igen. Jag vill tacka AnnaCarin för att hon varit en stark ersättare under min frånvaro."
Maj 2015
Daphne Dumoulin, HR Business Partner EMEA, Swisslog.

".. väldigt strukturerat, planerade och kommunicerade sina planer på ett tydligt sätt"

"AnnaCarin var min ‘chef’ under mina HR interim månader för Swisslog HCS Northern Europe. Hon arbetade väldigt strukturerat, planerade och kommunicerade sina planer på ett tydligt sätt.
Hon coachade mig, gav mig förtroende och verkade alltid vara online grundat på hennes snabba respons på mina frågor. Det var väldigt trevligt att arbeta med henne." 
april 2015
Hanny Kurver, ad. I HR Business Partner

".. en strateg som kombinerar snabbhet och resultatfokus med att vara inlyssnande"

"AnnaCarin har hjälpt oss att kartlägga processer och roller i samband med vår omorganisation. Det har skett i workshops med mig och mina medarbetare. Jag upplever henne som både kompetent och professionell. Hon är en strateg som kombinerar snabbhet och resultatfokus med att vara inlyssnande. Jag arbetar gärna med henne igen."
september 2014
Elisabeth Widskog, Avdelningschef Kvalitet & Administration, Tjörns Socialförvaltning

"..arbetar effektivt med en professionell attityd"

"AnnaCarin har supportat Mastec i ett antal ledarskapsrekryteringar, både nationellt och internationellt. Hon arbetar effektivt med en professionell attityd och integritet i kombination med en behaglig framtoning. Det är alltid ett nöje att arbeta med henne."
23e maj 2014
Johnny Ghosal, Managing Director, Mastec Packaging

"..extraordinär interpersonell kompetens"

"AnnaCarin hjälpte oss med vårt europeiska ledarskapsprogram såväl 2013 som 2014 som facilitator för en av modulerna. Hon levererade ett högkvalitativt program och agerade på ett utmärkt sätt i den multikulturella miljön. Hon är en väl förberedd och kunnig handledare med extraordinär interpersonell kompetens. Vi valde också henne när det gällde att genomföra 360-graders feedback till programmets deltagare där hon än en gång levererade ett gott resultat i genomförandet av de individuella feedbacksessionerna."
28 a
pril 2014
Monika Somogyi, Regional HR Director South-East Europe, Finland and Baltics at Papyrus

"..en fröjd att samarbeta med.."
"AnnaCarin är fantastiskt kunnig och engagerad. Det är en fröjd att samarbeta med henne."

13e mars 2014
Cristina Viksten, C Viksten Teknikillustration

"..lätt att arbeta med.."

"AnnaCarin är lätt att arbeta med, har hög integritet och klara värderingar. Hon är väldigt professionell inom sitt verksamhetsområde. Det har varit ett nöje att samarbeta med henne och jag gör det gärna igen när tillfälle ges."
10e september 2013
Lars Kindberg, CEO MASTEC AB

Certificate of Appreciation
Certificate
" Personlig, prisvärd, hög integritet"

"AnnaCarin har varit kursledare i vårt ledarskapsprogram för framtida chefer. Modulen hon var ansvarig för hette "Holding People Accountable”, vilket omfattar ledarskap, beteende, kommunikation, konflikter, feedback och utvärderingar, samt ledarens roll, bland andra ämnen.
Innan programmets början genomförde hon en 360 graders enkät för deltagarna med personlig feedback. Utifrån detta gjorde deltagarna egna utvecklingsplaner. Dessa personliga möten gav också underlag för att kunna identifiera de fokusområden som ska täckas under de tre dagarna.

Vi hade ett mycket bra samarbete under projektet och deltagarna gav höga betyg vid utvärderingen. Arbetet pågår inför nästa omgång av vårt ledarskapsprogram tillsammans med henne. AnnaCarin är en erfaren ledare/ coach som på ett tydligt sätt kan koppla samman sin egen, stora erfarenhet med aktuell teori och praktiska verktyg "
Bästa egenskaper: Personlig, prisvärd, hög integritet"
juli 2013
Christian Carlsson
Senior Vice President HR
Papyrus

(fritt översatt)

"Mitt pålitliga bollplank för organisationsfrågor."

"Jag har arbetat med AnnaCarin Wårdh de tre senaste åren och hon har under den tiden varit en sann (HR) business partner för vår europeiska organisation. Hon kombinerar en väldigt professionell HR approach med ett solitt affärskunnande och affärsbakgrund, vilket gör henne väldigt värdefull. Hon hanterade också mycket specifika HR utmaningar på ett mycket bra sätt och var också mitt pålitliga bollplank för organisationsfrågor."
april 2013
Pieter Feenstra, Head Healthcare Solutions Europe

"..ett helhjärtat HR-proffs.."
"Har ni arbetat med AnnaCarin Wårdh? Jag har det och jag uppskattade det verkligen. AnnaCarin är ett helhjärtat HR-proffs med en mycket god kombination av djup erfarenhet och entusiasm. Vi har hållit ett antal workshops och utbildningar tillsammans som blev goda bidrag till hennes företags väg mot att bli en lärande organisation. Om jag skulle få chansen att arbeta med henne igen skulle jag definitivt göra det.”
februari 2012
Matthias Moelleney, Head of the Center for Human Resources, Management and Leadership at the University for Applied Sciences in Business Administration Zurich HWZ
President of the Zurich Association for Human Resources Management ZGP
"..kan locka fram det bästa ur sina medarbetare.."

"Jag hade nöjet att arbeta med AnnaCarin som min mentor under min HR-praktik på Capio Närsjukvård AB. Hon har djup kunskap inom sitt område och är en engagerande ledare som kan få ut det bästa av sina medarbetare. Det jag uppskattade mest var AnnaCarins professionella integritet, hennes genuina intresse i att förstå människors behov och hennes förmåga att dela med sig av sin erfarenhet på ett väldigt naturligt och okomplicerat sätt.
Jag finner henne extremt professionell och fokuserad inom HR management. Hon var också en stöttande kollega som jag gillade att arbeta med och från vilken jag lärde mig massor inom HR.”
15e augusti 2010
Jolita Dubauskaite, HR handläggare, Capio Närsjukvård AB

"..goda affärsresultat..."

"AnnaCarin har stor kunskap inom sitt kompetensområde. Jag uppskattade henne som min kollega och bollplank för att uppnå goda affärsresultat."
12e januari 2010
Lena Hagman, Quality and Process mgr, Capio

"...mycket stark och genuin HR-chef.."
"Jag känner AnnaCarin som en mycket stark och genuin HR-chef med ett brett kunskapsspektrum. Hon kan kombinera mjuka HR frågor med ett starkt affärsfokus.”
11e juni 2008
Eva P Svensson, Owner, EPS Human Invest AB
"...mycket stark lagspelare..."

"AnnaCarin är en mycket stark lagspelare, med hög integritet och hon levererar alltid med högsta kvalitet. Hennes planerings- och prioriteringsförmåga är excellent och man kan alltid lita på henne. Hon är en analytiker med en pragmatisk syn som aldrig glömmer människorna bakom uppgiften. Hon har ett klar självbild och är mycket högt värderad och uppskattad som ledare och kollega.”
30e oktober 2008
Cecilia Holmberg, Career Coach, Antenn Consulting AB

"..hanterar både hårda och mjuka värden.."
"Efter att ha arbetat med AnnaCarin under många månader i en dynamisk förändringsmiljö kan jag med förtroende rekommendera henne som en skarpsinnig ledare som på ett kapabelt sätt hanterar både hårda och mjuka värden.
19e maj 2008

Andros Payne, CEO, Humatica
"..en balanserad, pragmatisk och professionell stil .."
"AnnaCarins kompetens är uppskattad av alla inom företaget – både professionellt och mellanmänskligt. Hennes främsta styrkor är att leverera på ett sätt som gagnar alla. Man kan alltid lita på hennes resultat; hon har en balanserad, pragmatisk och professionell stil som är en tillgång för en organisation.”
12e juni 2008
Cristina Danelatos, HR Manager, Swisslog
"…leder och slutför globala HR-project framgångsrikt..."
"AnnaCarin är en mycket erfaren HR-chef, både operativt och strategiskt, med ett speciellt fokus på kompetensutveckling. Hennes starka personlighet gör att hon är en nyckelspelare när det gäller att facilitera utbildningar, workshops och teambuilding aktiviteter. Hon leder och slutför framgångsrikt globala HR-projekt, såsom performance management, genom sin starka projektledarkompetens.”
25e augusti 2011
Philipp Uschatz, Head Corporate HR, Swisslog
"..får saker att hända.."
"AnnaCarin är fantastiskt professionell och har en sann HR kompetens. Några av hennes styrkor är hennes förmåga att positionera HR i en organisation och säkerställa att HR tillför värde. Detta gör hon genom sitt lugna och trygga sätt att agera och genom sin förmåga att få saker att hända genom sin fantastiska projektledarkompetens. AnnaCarin är också en uppskattad kollega som är generös och supportar sina kollegor.”
16e september 2011
Caroline Spännar, Head of Human Resource Nordics, Swisslog
"..kompetens, engagemang och en stark personlighet.."

"AnnaCarin är en väldigt erfaren HR-chef och en betrodd konsult för ledningen. Det är kul att arbeta med henne tack vare hennes kompetens, engagemang och starka personlighet. Hon har implementerat den viktigaste HR-processen på Swisslog globalt; performance management.”
17e mars 2012
Bernhard Richard, Corporate Compensation & Benefit Manager, Swisslog